Mám ráda sport


Někdo nesportuje vůbec a někdo zase sportuje opravdu pravidelně, někdo sportuje každý den. Já beru sport opravdu jako součást mého života? Bez sportu bych opravdu být nemohla. Mě sport baví. A sport dělám aktivně a sport také dělám pasivně. Víte, jaký je rozdíl mezi aktivním sportem nebo pasivním sportem? Pasivní sporty takový, že třeba jenom sedíte někde v hledišti nebo u televize a sledujete sportovní utkání. Tohle hlavně baví pány, protože můj otec také stále jenom sedí u televize a sleduje hokej anebo fotbal. Ještě si k tomu vezme ovladač do ruky a pivo.

Baví vás vodní sporty?

Jenomže nedělá tohle každý muž nedělá tohle každý otec od rodiny někdo opravdu dělá pouze jenom aktivní sport. Například já dělám pouze aktivní sport. Mě totiž pasivní sport vůbec nebaví. Abych jenom seděla, tak to vůbec není pro mě. Ale třeba když se dívám na zprávy nebo na nějaký film, tak místo na sedačce nebo v křesle, tak sedím na gymnastickém míči. Tohle mohu doporučit i vám, protože gymnastický míč je opravdu perfektní. Nebudou vás bolet záda a také se budete pohybovat. Zapojíte takové svaly, o kterých ani nevíte, že je máte. Také bych chtěla zmínit, že například plavání je opravdu pro každého, tedy za předpokladu, že umíte dobře plavat.

Často jezdím na kole.

Já jsem moc ráda, vždycky plavala v přehradě, jenomže dnešní léto bylo takové divoké. Dnešní léto bylo opravdu horké, takže během měsíce se tam voda zkazila a byly tam sinice, takže jsem nemohla plavat. Docela dost mě to mrzelo, protože plavat jsem stále chtěla. Místo toho jsem potom vytáhla kolo a jezdila jsem na kole. Sice to bylo elektrokolo, ale i takhle mě to bavilo. Mnoho lidí říká, že elektrokolo je úplný rozdíl, než když máte jenom obyčejné kolo. Tohle sice chápu, ale jelikož nemám řidičské oprávnění a automobil, tak se díky elektrokolu dostávám z místa na místo. 

Date
Categories
Tags
Permalink

Published:26. 3. 2024

Sport

Bookmark the permalink