Rodinný penzion se bez vlastního webu neobejde


Vlastníte rodinný penzion nebo horskou chatu, kterou pronajímáte veřejnosti, ale nemáte svůj vlastní web? Prezentujete své služby pouze na centrálním ubytovatelském webu, v němž je koncentrována více než stovka subjektů, a každý tu má jen omezené možnosti reklamy? Toto je poměrně častý případ řešení ubytování, kdy majitelé nemovitostí spoléhají na tyto servery s tím, že si na jejich stránkách lidé vyberou právě je. Jenže při tak velkém počtu subjektů je to docela málo pravděpodobné, a tak se vyplácí mít svůj vlastní web, svou vlastní prezentaci.

řešení SEO

Vytvořením vlastního webu můžete pověřit odborníky. Ti se toho mohou chopit po stránce funkční i grafické, takže vám mohou dodat přesně to, co odpovídá vašim představám. Chce to ale ještě něco – ošetřit webové stránky na problematiku SEO.

ubytování v penzionu

Co je to to SEO – SEO je souhrn opatření pro komunikaci s webovými vyhledávači. Je to nutné proto, aby vás vyhledávač zařazoval do popředí, ve chvíli, kdy klient poptávající ubytování zadává do adresního řádku klíčová slova. Vyhledávání na Internetu je v podstatě základní procedura, bez níž se dnes nikdo neobejde, a na výsledcích vyhledávání vlastně závisí úspěch každého podnikání.

SEO agentura vám vypracuje detailní řešení se všemi možnými prvky SEO, kam patří například návrh klíčových slov, PPC reklama pro vyhledávače či sociální sítě, zejména Facebook, SEO analýza a audit nebo placené redakční stránky. Tímto způsobem lze pak dočasně či trvale (jak si přejete) zajistit dobrou pozici při vyhledávání. V podstatě bychom mohli říci, že SEO eshopu se stará o to, abyste měli na Internetu příval klientů, a aby se o vás lidé dozvěděli. Ti pak mohou obejít hromadné servery, a pokud se jim vaše nabídka zalíbí, nebudou váhat ji využít přednostně před jinými nabízenými subjekty – hotely, penziony či horskými chalupami.

Date
Categories
Tags
Permalink

Published:27. 9. 2024

Služby

Bookmark the permalink