Jak se chránit během silné menstruace


Během silné menstruace žena ztratí o dost více krve než žena, která má menstruaci běžně silnou. Silnější menstruace může být způsobena i problémy s vaječníky, takže pokud jste se ještě se silnou menstruací nenechala vyšetřit, možná máte nejvyšší čas jak zjistit, zda je něco v nepořádku. Během menstruace je potřeba se chránit před zápachem a protečením. Naprostá většina žen používá jednorázové pomůcky, jenže vložky i tampony mohou způsobovat zdravotní potíže. Jsou vyrobeny z umělých vláken, která mohou z tamponů putovat do těla a způsobit v něm zánět. U vložek je ten problém, že mohou být slyšet a snadno protékají, a proto je potřeba najít něco co bude lepší.

černé prádlo

Aby vám menstruační pomůcka neprotekla, je potřeba najít třeba vhodné menstruační kalhotky pro silnou menstruaci, které jsou speciálně navrženy tak, aby chránily svou nositelku i během velmi intenzivního krvácení. Několik savých vrstev poskytuje velmi dobrou ochranu před zápachem i protečením, a to je důvod, proč jsou kalhotky ženami v posledních měsících čím dál žádanější. Vyzkoušet můžete klasický střih, brazilky, tanga nebo kalhotky s vysokým pasem.

bílé kalhotky

Od jejich vyzkoušení vás odrazoval design?
Kalhotky jsou na trhu už nějakou dobu, ale k dostání byly nejdřív jen jako obyčejné kalhotky, což se ženám příliš nelíbilo. I během menstruace se chtějí líbit nejen sobě a nosit hezké prádlo. U nás najdete dokonce i krajkové provedení. Kalhotek se rozhodně nemusíte bát, protože jsou diskrétní, velmi dobře se nosí a i když se musí namočit a vyprat, jejich údržba je jednouchá a zvládnete ji i vy. Díky menstruačním kalhotkám se vám žádná nehoda nestane. Navíc jsou zdravotně nezávadné, a můžete je nosit nejen vy, ale i vaše dospívající dcera, která právě dostala svou první menstruaci. Kalhotky jsou i ekologické, protože vydrží velmi dlouho.

Date
Categories
Tags
Permalink

Published:25. 8. 2023

Výrobky

Bookmark the permalink